Onderwijs met toekomst

 

21-ste eeuwse vaardigheden
Ons onderwijs bereidt kinderen voor op de toekomstige samenleving, waaraan de kinderen gaan deelnemen. Zeker omdat de maatschappij met de digitalisering snel verandert, is het onze taak de kinderen zich daarin te leren ontwikkelen en te vormen. De innovaties en veranderingen in onze maatschappij nemen met zich mee dat we ook in ons onderwijs inspelen op deze mogelijkheden. Het is ons doel om kinderen zoveel mogelijk vaardigheden mee te geven die essentieel zijn voor hun verdere ontwikkeling.
Rekening houden met verschillen
Een groep kinderen kent uiteenlopende niveaus. In ons onderwijs spelen wij in op deze verschillen. Dat betekent dat een leerkracht lessen rekenen, lezen en spelling geeft, waarin op drie niveaus wordt gewerkt en soms zelfs nog meer. Dit is nodig omdat we alle kinderen op hun niveau willen laten werken dat bij hen past. Dat betekent ook dat alle kinderen, op welk niveau ze werken en leren, aandacht krijgen in de lessen. Het uitgangspunt van De Reijer is: “Elk kind profiteert van ons onderwijs”

toekomst

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.