header

Onze school is sinds mei 2013 gehuisvest in een nieuw schoolgebouw in de wijk Slikkerveer in Ridderkerk, waarin de groepen 1 tot en met 8 de lessen volgen:

Nieuwe-Reijer-3   Nieuwe-Reijer-5
OBS de Reijer
Prinsenstraat 74
2983CL RIDDERKERK
Tel: 0180 - 412 503
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

Nieuwe leerlingen kunnen aangemeld worden bij de directie. Ouders die overwegen hun kind aan te melden kunnen een informatief gesprek met de directeur van de school aanvragen. Dit kan zowel telefonisch, per brief of via e-mail geschieden. Voor kinderen die op school geplaatst zijn, geldt dat zij vanaf 3 jaar en 10 maanden alvast vijf ochtenden of middagen op bezoek mogen komen, de zogeheten gewenningsdagen. Dit gebeurt in overleg met de desbetreffende leerkracht(-en).

Ook Yes, die de voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang van kinderen verzorgt, heeft hier een plek in het gebouw gevonden. Tevens maakt een groep van kleuterdagverblijf Dikkie Dik gebruik van het gebouw.

 

Nieuwe-Reijer-1 Nieuwe-Reijer-2 Nieuwe-Reijer-4

 

Plattegrond-Slikkerveer

©  2015 OBS De Reijer   |    T: (0180) 412 503    |     E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    |     Website door Djen Design

Ga naar boven