header

Afbeeldingsresultaat voor werk in uitvoering

De Bouwwerkzaamheden naast de school zijn van start gegaan. De aannemer zal er alles aan doen om alles veilig te laten verlopen voor de schoolkinderen en hun ouders.

Wij vragen iedereen om goed uit te kijken voordat men de Prinsenstraat inloopt of fietst. Aan ouders vragen wij rekening te houden met de fietsende kinderen met het afzetten van uw kinderen.

gesloten ivm vakantie

De vakanties voor schooljaar 2018-2019 zijn vastgesteld en goedgekeurd door de MR.

Deze vakantiedata zijn te vinden op deze site onder het kopje informatie / vakantie en verlof.

Afbeeldingsresultaat voor informatie privacy

 

Op De Reijer wordt zorgvuldig omgegaan met de privacy van onze leerlingen. In verband met het geven van onderwijs, het begeleiden van onze leerlingen, en de vastlegging daarvan in de administratie van de school, worden er gegevens over en van leerlingen vastgelegd. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die strikt noodzakelijk is voor het onderwijs. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor medewerkers die dat uit hoofde van hun functie nodig hebben. De school maakt ook gebruik van digitaal leermateriaal. De leveranciers van die leermaterialen ontvangen een beperkt aantal leerlinggegevens. De Reijer heeft met haar leveranciers strikte afspraken gemaakt over het gebruik van persoonsgegevens om misbruik te voorkomen. Leerlinginformatie wordt alleen gedeeld met andere organisaties als ouders daar toestemming voor geven, tenzij uitwisseling van die gegevens wettelijk verplicht is.

In het privacyreglement OZHW voor PO en VO  is beschreven hoe de school omgaat met haar leerlinggegevens, en wat de rechten zijn van ouders en leerlingen. Dit reglement kunt u vinden via https://www.ozhw.nl/privacyreglement/

©  2015 OBS De Reijer   |    T: (0180) 412 503    |     E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    |     Website door Djen Design

Ga naar boven