header

logo OZHW voor PO en VO

 

OZHW (Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden voor PO en VO) is een onderwijsgroep voor openbaar onderwijs met 14 basisscholen en 7 scholen voor voortgezet onderwijs in de gemeenten Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht en Krimpenerwaard. De scholen worden ondersteund door een centraal bureau dat gehuisvest is in Barendrecht.

Bij OZHW voor PO en VO staat de kwaliteit van het onderwijs hoog in het vaandel. Het leren en leerproces van elke leerling staat, samen met de ontwikkeling als mens en burger, bij ons voorop.

De intensieve samenwerking tussen onze basisscholen met de scholen voor voortgezet onderwijs zorgt ervoor, dat de doorstroming van groep 8 naar de brugklas gemakkelijker verloopt. Ook de samenwerking met de kinderopvang en peuterspeelzalen zorgt ervoor dat de aankomende kleuters voorbereid zijn op de stap naar de basisschool.

 

 Klik hier om de Basisscholen van OZHW te bekijken.

 

 Klik hier om de VO scholen van OZHW te bekijken.

©  2015 OBS De Reijer   |    T: (0180) 412 503    |     E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    |     Website door Djen Design

Ga naar boven